Випускниця кафедри харчової біотехнології і хімії
Менеджер систем якості ПрАТ “Тернопільський молокозавод “
2009-2013 рр. – навчання у Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя на кафедрі харчової біотехнології і хімії, отримала диплом бакалавра з відзнакою за спеціальністю “Технологія зберігання, консервування і переробки плодів та овочів”.
2013-2014 рр. – навчання у Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя на кафедрі харчової бітехнології і хімії, отримала диплом магістра з відзнакою за спеціальністю “Технологія зберігання, консервування і переробки плодів та овочів”.
2014-2017 рр. – навчання у Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя на кафедрі харчової біотехнології і хімії в аспірантурі за спеціальністю “Біотехнологія”. Тема дисертаційної роботи: “Розробка біопрепарату для боротьби з мікробними біоплівками на технологічному устаткуванні молокопереробних підприємств”. Науковий керівник – док вет.наук, професор – Кухтин М.Д. В 2017 році отримала грант від Міністерства освіти і науки в України та стажувалася протягом трьох місяців у Словацькому технічному університеті в м.Братислава на факультеті хімії і харчових технологій.
Протягом навчання в аспірантурі (2015-2017 рр.) працювала на кафедрі харчової біотехнології і хімії на посаді інженера II категорії і старшого лаборанта.
Із серпня 2021 року працюю на ПрАТ “Тернопільський молокозавод ” у відділі інтегрованих систем управління на посаді менеджера систем якості.