Технолог з виробництва крафтових сирів ТМ «Семеро козенят» Світлана Миколаївна Лугова провела лекцію для здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології»

23 травня 2023 року технолог з виробництва крафтових сирів ТМ «Семеро козенят» Світлана Миколаївна Лугова провела лекцію для здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології». До зустрічі приєднались також викладачі кафедри харчової біотехнології і хімії. Світлана Миколаївна розповіла присутнім про особливості виробництва крафтових сирів з високою температурою другого нагрівання, котрі виготовляються із суміші коров’ячого та козячого молока. Також лектор звернула увагу на технологію сиру «Рикотта», який отримують із молочної сироватки.

Прослухана лекція викликала велику зацікавленість в усіх учасників, котрі активно брали участь в обговоренні почутої інформації.

Колектив кафедри харчової біотехнології і хімії щиро вдячний Світлані Миколаївні Луговій за цікаву лекцію і сподівається на подальшу співпрацю.