Олімпіади студентів

Аліна Заставна та Христина Болтик увійшли до числа переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології»

7 квітня 2023 року у Національному університеті харчових технологій пройшов другий тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології». Студенти ТНТУ, які навчаються за освітньою програмою «Харчові технології», взяли у ньому активну участь.

Зокрема, в дистанційному режимі успішно захистили свої наукові роботи студентка четвертого курсу Заставна Аліна (науковий керівник професор Покотило Олег) та студентка третього курсу Болтик Христина (науковий керівник професор Кухтин Микола) і були нагороджені дипломами третього ступеня за перемогу.

Вітаємо студентів та їхніх наукових керівників, бажаємо нових інтелектуальних, професійних і творчих перемог!