Лекція, яку провів головний технолог Козівського цукрового заводу Віталій Юрійович Віслобоков

Для кращого розуміння процесу отримання цукру із цукрових буряків, для здобувачів освітньо-професійного рівня бакалавр спеціальності 181 «Харчові технології» провів відкриту лекцію головний технолог Козівського цукрового заводу Віталій Юрійович Віслобоков.

Лектор детально зупинив свою увагу на основних технологічних операціях виробництва цукру, починаючи із його надходження на підприємство і закінчуючи контролем якості готового продукту. Матеріал викликав велику зацікавленість у здобувачів, які уважно слухали та активно задавали запитання.

Колектив кафедри харчової біотехнології і хімії висловлює щиру вдячність Віталію Юрієвичу за приділений час, цікаву лекцію та детальну інформацію. Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю.