Практичний досвід важливий у навчальному процесі

Здобувачі освіти спеціальності 181 «Харчові технології» Кафедра харчової біотехнології і хімії ТНТУ Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя відвідали фруктовий сад ФГ «Гадз», цехи з виробництва фруктових соків, пюре та чипсів. Смачно продегустували продукцію даного підприємства та отримали корисний подаруночок.

Також відвідали екскурсію по території корівника у с.Пилява. Отримали практичні знання з процесу доїння корів, переробки та дегустацію молока зі смаколиками. Ви думаєте це все?

Потім ми перемістились на пивоварню ТОВ «Микулинецький Бровар». Спеціалісти провели нам екскурсію на виробництві, детально розказали як вариться живе пиво, як виготовляються безалкогольна продукція та процес виготовлення першого в Україні односолодового віскі

І це ще не все! Також отримали пізнавальний досвід з виробництва Микулицецьких крафтових сирів та побачили ставки в вирощування форелі.