Гостьова лекція з дисципліни «ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ»

У вересні 2023 року відбулась гостьова лекція

з дисципліни «ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ».

На запрошення науково-педагогічних працівників кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, технолог Тернопільського комбінату хлібопродуктів В.О. Давида провела лекцію для студентів третього курсу, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Харчові технології». Василина Олегівна розглянула питання підготовки зерна до помелу та безпосередньо технологічний процес виробництва борошна, приділила увагу питанню управління процесом сортування в розсійниках продуктів помелу зернових культур, проаналізувала фактори, що впливають на ефективність сортування. Завершилась лекція у форматі невимушеного спілкування із відповідями на запитання студентів.

Здобувачі вищої освіти вдячні за пізнавально та цікаво проведену пару та мотивацію до самовдосконалення.

Кафедра харчової біотехнології і хімії ТНТУ дякує Тернопільському комбінату хлібопродуктів та безпосередньо Василині Олегівні Давиді за співпрацю!