Зустріч здобувачів спеціальності 181 “Харчові технології” та працівників кафедри харчової біотехнології і хімії із стейкхолдерами ТОВ «М’ясокомбінат Тернопільський» Тернопільський м’ясокомбінат

5 лютого 2024 року відбулась зустріч здобувачів спеціальності 181 “Харчові технології” та працівників кафедри харчової біотехнології і хімії із стейкхолдерами ТОВ «М’ясокомбінат Тернопільський» Тернопільський м’ясокомбінат.

У ході зустрічі директор ТОВ “М’ясокомбінат Тернопільський” Ергешов Рустам Султанбекович розповів усім присутнім про специфіку роботи підприємства та асортимент продукції, що випускається. Також керівник акцентував увагу на необхідності та важливості висококваліфікованих спеціалістів для забезпечення ефективної роботи виробництва.

Здобувачі отримали інформацію про можливості працевлаштування, поради щодо майбутнього карʼєрного зростання та подолання перешкод. Присутні активно брали участь в обговоренні актуальних питань, що постають перед виробниками харчової продукції.

Колектив кафедри харчової біотехнології і хімії щиро дякує Рустаму Султанбековичу за цікаву та інформативну розповідь та сподівається на спільну, плідну співпрацю.