Гостьова лекція на тему: “Система менеджменту безпечності харчових продуктів”

25 квітня 2023 року на кафедрі харчової біотехнології відбулась гостьова лекція на тему: “Система менеджменту безпечності харчових продуктів”, котру провела менеджер систем якості відділу сертифікації ПрАТ «Тернопільський молокозавод» Шинкарук Оксана Юріївна. Під час онлайн зустрічі лектор у цікавій та доступній формі розповіла здобувачам спеціальності 181 «Харчові технології» про важливість та необхідність впровадження системи НАССР на підприємствах харчової промисловості та детально охарактеризувала вплив різних факторів на якість та безпечність харчових продуктів.

Лекція викликала велику зацікавленість учасників. Отриманні здобувачами знання знадобляться для кращого розуміння основних концепцій, теоретичних і практичних проблем у галузі харчових технологій.

Колектив кафедри харчової біотехнології і хімії висловлює щиру вдячність Оксані Юріївні Шинкарук та бажає подальших успіхів.