Сторож Людмила Анатоліївна

кандидат технічних наук, доцент

У 1993 р. закінчила Тернопільську середню школу № 17.
У 1993-1998 р.р. навчалася у Тернопільському державному технічному університеті імені Івана Пулюя за спеціальністю «Технологія консервування», здобула кваліфікацію інженер-технолог.
У 2010 р. закінчила Національний університет харчових технологій за спеціальністю «Технологія зберігання, консервування та переробки молока», кваліфікація – спеціаліст з технології зберігання, консервування та переробки молока (роки навчання: 2009-2010).
Трудова діяльність:
1998-2001 р.р. – старший лаборант кафедри харчової біотехнології і хімії;
2001-2008 р.р. – майстер виробничого навчання кафедри харчової біотехнології і хімії;
2008-2009 р.р. – асистент кафедри харчової біотехнології і хімії;
2009-2019 р.р. – старший викладач кафедри харчової біотехнології і хімії.
З 1 вересня 2019 року по даний час працює доцентом кафедри харчової біотехнології і хімії Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя.
У 2018 році захистила кандидатську дисертацію на тему: «Біотехнологія функціональних фосфопептидів з білків казеїнового
комплексу коров’ячого молока» в Інституті продовольчих ресурсів НААН України, м. Київ (спеціалізована вчена рада К.26.378.01) за спеціальністю 03.00.20 – біотехнологія (технічні науки). Науковий керівник – професор кафедри харчової біотеїнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя, доктор біологічних наук, професор Юкало Володимир Глібович.
Коло наукових інтересів включає дослідження шляхів утворення біоактивних пептидів із харчових білків.

Бібліографічні посилання Google Scholar

Наукові публікації

Scopus Preview

ORSID