Обговорення проєкту освітньо-професійної програми першого (бакалаврського) рівня

6 квітня 2023 видався досить насиченим днем для групи забезпечення освітньо-професійної програми «Харчові технології». Було проведено обговорення проєкту освітньо-професійної програми першого (бакалаврського) рівня вищої освіти із здобувачами, що навчаються на першому курсі та із випускниками.

Під час зустрічі із першокурсниками, гарант освітньо-професійної програми доцент Галина Карпик ознайомила здобувачів із основними складовими програми, детально розповіла про обов’язкові та вибіркові її компоненти. Здобувачі брали активну участь в обговоренні та висловлювали свої думки щодо освітнього процесу.

Також цього дня було проведено зустріч із випускниками, що закінчили навчання за освітньо-професійною програмою «Харчові технології» у різний час та здобули ступінь бакалавра. Метою заходу було залучення до продуктивної та конструктивної дискусії випускників, щодо обговорення цілей і програмних результатів освітньо-професійної програми спеціальності 181 «Харчові технології» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 181 “Харчові технології”, за якою відбувається підготовка здобувачів вищої освіти. Учасники активно та плідно попрацювали над її удосконаленням, обговорили зміни до змістового наповнення згідно з новими освітніми реаліями.

Обидві зустрічі виявилась досить цікавими та насиченими, а зібрана під час обговорень інформація (відгуки, пропозиції від учасників) слугуватиме основою для удосконалення змісту та якості підготовки здобувачів вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Харчові технології».