
ЛЯЛИК АНАСТАСІЯ ТАРАСІВНА
Посада:
Доцент кафедри
Науковий ступінь:
Кандидат технічних наук
Звання:
Доцент
Робочий e-mail: lyalyk@tntu.edu.ua
Посилання на особисту сторінку на сайті бібліотеки ТНТУ:
Посилання на GoogleScholar:
https://scholar.google.com.ua/citations?hl=uk&user=1TNptMIAAAAJ
Посилання на Scopus:
https://www.scopus.com/authid/detail.uri?authorId=57220895579
Посилання на ORCID:
https://orcid.org/0000-0003-3013-1784
ОСВІТА
– 2010 році закінчила Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя за спеціальністю «Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів», отримала диплом спеціаліста.
Кваліфікація: інженер-технолог. Спеціальність «Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів». Диплом Серія ТЕ, Номер 39672797. Дата видачі 30 червня 2010 р.
– Кандидат технічних наук з 2022 року за спеціальністю 03.00.20 «Біотехнологія». Дисертацію захищено 24 грудня 2021 року у спеціалізованій вченій раді К 26.004.22 Національного університету біоресурсів та природокористування (м. Київ), отримано диплом кандидата наук Серія ДК, Номер 063878, Дата видачі 7 квітня 2022 р.
ПРОФЕСІЙНІ ЗДОБУТКИ
– Доцент кафедри харчової біотехнології і хімії, з 2024 р. до тепер
ДОСВІД РОБОТИ
– 18.11.2015 – 31.08.2024 – асистент кафедри харчової біотехнології і хімії Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя;
01.09.2024 – до цього часу – доцент кафедри харчової біотехнології і хімії.
СТАЖУВАННЯ І ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ
– ПАП “АГРОПРОДСЕРВІС” • 2023 • Довідка No490 від 30.06.2023
Мета: Вдосконалення професійної підготовки шляхом поглиблення і розширення професійних знань, набуття досвіду виконання додаткових завдань та обов’язків в межах спеціальності
– міжнародне науково-педагогічне стажування Scientific Internship «Adaptation and Implementation of Ukraine Regulatory Framework for Quality of Products and Food» (Czech Republic-Estonia), February 19-March 30, 2024.
НАУКОВА РОБОТА
Наукові інтереси:
Має 50 публікацій, з них 37 наукових та 13 навчально-методичного характеру, у тому числі наукові праці, опубліковані у вітчизняних і закордонних рецензованих фахових виданнях.
Після захисту кандидатської дисертації опубліковано 28 праць, з них 19 наукових та 9 навчально-методичного характеру, у т.ч. після захисту 3 статті у періодичному виданні, які включені до наукометричної бази Web of Science (Scopus).
Винахідництво і раціоналізаторство:
Є автором 1 патенту
МІЖНАРОДНІ ПРОЄКТИ
Брала участь у програмі міжнародного стажування (Czech Republic-Estonia):
– 2024 р.
СЕРТИФІКАТИ
– Сертифікат учасника Міжнародної наукової конференції VII Міжнародної науково-технічної конференції «Стан і перспективи харчової науки та промисловості», 2023
– сертифікат, який підтверджує достатньо високий рівень володіння іноземною мовою номер 001001267, 11.09.2023 р., рівень В2.
– сертифікат № SI-2024-00017 від 30.03.2024 р. про міжнародне науково-педагогічне стажування Scientific Internship «Adaptation and Implementation of Ukraine Regulatory Framework for Quality of Products and Food» (Czech Republic-Estonia), February 19-March 30, 2024.
УМІННЯ ТА НАВИЧКИ
– Мови:
українська – вільно
англійська – рівень В2
– Комп’ютерні навички:
Компетентний користувач пакету Microsoft Office, AutoCAD, інструментами соціальних мереж Facebook, Instagram тощо.
ГРОМАДСЬКА РОБОТА
– Член-кореспондент загальнотехнічного відділення
Міжнародна академія освіти і науки
НАВЧАЛЬНІ ДИСЦИПЛІНИ
– Інжиніринг підприємств харчової промисловості
– Інноваційні технології харчової продукції
– Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів