КРИСЬКОВА ЛАРИСА ПЕТРІВНА       

Посада:
Провідний інженер кафедри, асистент за сумісництвом
Відповідальність: секретар кафедри
Робочий e-mail: 

Освіта

  • спеціаліст • «Технологія, зберігання, консервування та переробки плодів та овочів»Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя • 2000
  • спеціаліст • «Маркетинг»Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя • 2002

Досвід роботи

  • ст. лаборант Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя 2015 — 2018
  • провідний інженер Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя 2018 — по даний час
  • асистент Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя 2018 — по даний час

Підвищення кваліфікації

  • стажування ПрАТ «ТерА», м. Тернопіль, Україна • 2024 рік, Мета: професійний розвиток відповідно до державної політики у галузі освіти та забезпечення якості освіти; розширення фахових знань та вмінь у межах спеціальності 181 «Харчові технології»

УМІННЯ ТА НАВИЧКИ
– Мови:
українська – вільно
англійська – базовий рівень
– Комп’ютерні навички:
Компетентний користувач пакету Microsoft Office, Microsoft Excel, WordPress, LaTeX, Canva, системи Atytor, пошукового сервісу Google, інструментами соціальних мереж Facebook, You Tube, Instagram, TikTok тощо.

Громадська робота

  • Членство у Громадській організації ”Університет лідерства та інновацій” за напрямом діяльності, що відповідає спеціальності 181 Харчові технології Громадська організація ”Університет лідерства та інновацій”
  • Науковий керівник студентського наукового гуртка «Загальні технології харчової промисловості» Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, кафедра харчової біотехнології і хімії