Перейти до вмісту
Кафедра
харчової біотехнології і хімії
Головна
Кафедра
Історія кафедри
Концепція розвитку кафедри
Колектив кафедри
Кухтин Микола Дмитрович
Юкало Володимир Глібович
Крупа Ольга Миколаївна
Дацишин Катерина Євгенівна
Сторож Людмила Анатоліївна
Вічко Олена Іванівна
Карпик Галина Вікторівна
Назарко Ірина Степанівна
Лялик Анастасія Тарасівна
Кравченюк Христина Юріївна
Криськова Лариса Петрівна
Городний Андрій Миронович
Башняк Людмила Павлівна
Чорна Наталія Олегівна
Далєвська Діана Ярославівна
Експертна рада роботодавців кафедри
Відомі випускники кафедри
Голованчук (Рідкодуб) Галина Вікторівна
Гусак (Семенюк) Ольга Володимирівна
Кристинич Ірина Анатоліївна
Пилипець Галина Сергіївна
Сіканович Іван Володимирович
Танасевич Євген Олегович
Шинкарук Оксана Юріївна
Партнери кафедри
Навчальні лабораторії
Міжнародні зв’язки
Міжнародна співпраця
Участь у міжнародних проектах
Студентка кафедри харчової біотехнології і хімії прийняла участь в програмі Еразмус+
«Step by step» або шлях до мрії
Стажування за кордоном
Науковець ТНТУ ім.І.Пулюя пройшов стажування в лабораторії ядерної хімії в м. Страсбург
Аспірантка кафедри харчової біотехнології і хімії стажуватиметься у Словацькому технічному університеті
Доцент кафедри ХБ проходить стажування в Гамбурзі, Німеччина
Бакалавру
Освітньо-професійна програма бакалавра
Навчальні плани бакалавра
Графік освітнього процесу бакалавра
Обов’язкові компоненти освітньої програми бакалавра
Вибіркові компоненти освітньої програми бакалавра
Практична підготовка бакалавра
Виконання кваліфікаційної роботи бакалавра
Бланки документів для оформлення кваліфікаційної роботи бакалавра
Магістру
Освітньо-професійна програма магістра
Навчальні плани магістра
Графік освітнього процесу магістра
Обов’язкові компоненти освітньої програми магістра
Вибіркові компоненти освітньої програми магістра
Практична підготовка магістра
Виконання кваліфікаційної роботи магістра
Бланки документів для оформлення кваліфікаційної роботи магістра
Організаційне забезпечення освітнього процесу
Наука
Наукова робота
Наукові проекти
Аспірантура
Конференції
VІІ Міжнародна науково-технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості» (2023)
II Міжнародна науково-технічна конференція «Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти» (2023)
VІ Міжнародна науково-технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості” (2022)ті»
I Міжнародна науково-технічна конференція «Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти» (2021)
V Міжнародна науково–технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості» 10-11 жовтня 2019 року
IV Міжнародна науково-технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості» (2017)
Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)
Різне
Новини
зустріч із стейкхолдерами ТОВ «М’ясокомбінат Тернопільський» Тернопільський м’ясокомбінат
Гостьова лекція на тему: “Система менеджменту безпечності харчових продуктів”
Гостьова лекція з дисципліни «ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ»
Лекція, яку провів головний технолог Козівського цукрового заводу Віталій Юрійович Віслобоков
Технолог з виробництва крафтових сирів ТМ «Семеро козенят» Світлана Миколаївна Лугова провела лекцію для здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології»
Група забезпечення освітньої програми «Харчові технології» обговорила
Група забезпечення освітньої програми «Харчові технології» обговорила
Зустріч гаранта освітньо-професійної програми з здобувачами вищої освіти ступеня бакалавр
Обговорення проєкту освітньо-професійної програми першого (бакалаврського) рівня
Робота над освітньо-професійною програмою другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» галузі знань 18 «Виробництво і технології»
Обмін досвідом зі стейкхолдерами
Відвідини Тернопільської регіональної державної лабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів
«Круглий стіл» зі студентським активом
Співпраця з навчально-практичним центром ДПТНЗ «Тернопільське вище професійне училище ресторанного сервісу та торгівлі»
Зустріч з психологом
Архів
Контакти
Абітурієнту
Запрошуємо на навчання
Вступнику
Спеціальності
Освітні програми
Силабус
Робочі програми
Навчально – методичні вказівки
Рада роботодавців
Експертна рада
Співпраця із стейхолдерами
Партнерство
Новини архіву
Екскурсії
Студенти відвідали ТОВ «Микулинецький Бровар» та ПП «Агроспецгосп»
Практичний досвід важливий у навчальному процесі
Студенти 3 курсу спеціальності 181 “Харчові технології”
Наші студенти 1 та 2 курсу спеціальності 181 «Харчові технології» під час літньої практики побували у двох сучасних лабораторіях м. Тернополя
Події
Олімпіади студентів
Студенту
Графіки навчального процесу
Навчально-методична література кафедри
Тематика кваліфікаційних робіт бакалаврів та магістрів
Практика
Академічна доброчесність
Скринька довіри
Випускники кафедри
2001 рік
2003 рік
2004 рік
2005 рік
2006 рік
2007 рік
2008 рік
2010 рік
2013 рік
2014 рік
Покотило Олег Степанович
Зв'язатися з нами
Кафедра
харчової біотехнології і хімії
Blog
Домашня
 :: 
22
Гру 2024
adminhb
0 Коментарі
Концепція розвитку кафедри
27
Гру 2023
adminhb
0 Коментарі
Доцент кафедри ХБ проходить стажування в Гамбурзі, Німеччина
2
Жов 2022
0 Коментарі
Науково – педагогічні працівники кафедри