КРАВЧЕНЮК ХРИСТИНА ЮРІЇВНА

Посада: 
Старший викладач кафедри
Науковий ступінь:
Кандидат технічних наук
Робочий e-mail: kravchenukx30@gmail.com

Посилання на особисту сторінку на сайті бібліотеки ТНТУ:

Кравченюк Христина Юріївна


Посилання на Google Scholar:
https://scholar.google.com.ua/citations?user=hI7JdnAAAAAJ&hl=uk
Посилання на Scopus:
https://www.scopus.com/authid/detail.uri?authorId=57196075009
Посилання на ORCID:
https://orcid.org/0000-0002-7547-6834

ОСВІТА
– Кандидат технічних наук (спеціальність: 03.00.20 – «Біотехнологія») Тема дисертаційного дослідження: "Удосконалення процесу миття
поверхонь технологічного обладнання молочної галузі" • Націjнальний університет біоресурсів і природокористування України• 2020
– Магістр (спеціальність «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів»)  Тернопільський національний технічний університет імені І.Пулюя 2013

ПРОФЕСІЙНІ ЗДОБУТКИ
– Старший викладач кафедри харчової біотехнології і хімії, 2024 – до тепер
– Секретар екзаменаційної комісії здобувачів освітнього ступеня бакалавр зі спеціальності 181 «Харчові технології» , з 2021 до тепер
ДОСВІД РОБОТИ
– старший лаборант, інженер кафедри харчової біотехнології і хімії Тернопільський національний технічний університет імені І.Пулюя
2016 – 2019
– асистент кафедри харчової біотехнології і хімії
Тернопільський національний технічний університет імені І.Пулюя
2019 – 2024
– старший викладач кафедри харчової біотехнології і хімії
Тернопільський національний технічний університет імені І.Пулюя 2024 –
до тепер

НАУКОВА РОБОТА
Публікації:
– За період науково-педагогічної діяльності опублікувала 49 публікацій, з  них 5 статей внесених до науково-метричної бази Scopus, 13 статей у
фахових виданнях, 5 навчально-методичних праць, 1 навчальний посібник, 3 деклараційних патенти на корисну модель. Брала участь у
міжнародних науково-технічних та студентських наукових конференціях.
Винахідництво і раціоналізаторство:
Є автором 3 патентів

СЕРТИФІКАТИ
Сертифікат учасника:
VІ міжнародної науково-технічних наукових конференцій «Стан і перспективи харчової науки та промисловості», 2022 р.;
ІІ Міжнародної науково-технічної конференції «Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти», 2023 р.;
VІІ міжнародної науково-технічних наукових конференцій «Стан і перспективи харчової науки та промисловості», 2023 р.

УМІННЯ ТА НАВИЧКИ
– Мови:
українська – вільно
англійська – базовий рівень
– Комп’ютерні навички:
Компетентний користувач пакету Microsoft Office, інструментами соціальних мереж Facebook, Instagram тощо.

НАГОРОДИ ТА ВІДЗНАКИ
– Нагороджена грамотою ТНТУ ім. І. Пулюя за сумлінну працю, високий професіоналізм та вагомий особистий внесок у розвиток університету,
2024.

НАВЧАЛЬНІ ДИСЦИПЛІНИ
– Загальна технологія харчових виробництв та технологія галузі; (ID ЕНК 3032)
– Технології харчових виробництв (ID ЕНК 6381)
– Управління якістю та безпечністю харчових продуктів (ID ЕНК 5775)
– Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів (ID ЕНК 5495)

Бібліографічні посилання Google Scholar

Наукові публікації

Scopus Preview

ORSID