Вибіркові компоненти освітньої програми бакалавра

Назва вибіркових дисциплін, рекомендованих кафедроюКредити (ECTS)
 / год.
Семестр вивченняПосилання на силабус дисципліниФорма атестації
Харчова хімія4,0/1205https://dl.tntu.edu.ua/mods/syllabus/view.php?sid=57fb713d-73b5-4929-9065-9b2b0e6dc1da&forapproval=1залік
Мікробіологія харчових виробництв5,0/1506https://dl.tntu.edu.ua/mods/syllabus/view.php?sid=15052d39-bab4-11ee-b3f5-000c2950b8de&forapproval=1залік
Технологія оздоровчих харчових продуктів3,0/908https://dl.tntu.edu.ua/mods/syllabus/view.php?sid=97f07a6b-9fe9-4827-b6c4-565f6ef22a4b&forapproval=1залік
Засади отримання і первинного оброблення молока6,0/1806https://dl.tntu.edu.ua/mods/syllabus/view.php?sid=40ef163e-4a6d-4dda-9b39-12dcd6608cee&forapproval=1залік
Хімія і фізика молока і молочних продуктів6,0/1806https://dl.tntu.edu.ua/mods/syllabus/view.php?sid=29fce33c-0643-4eff-92d9-7ae91b781293&forapproval=1іспит
Технологія борошномельного виробництва6,0/1806https://dl.tntu.edu.ua/mods/syllabus/view.php?sid=62ca2757-2a29-49a1-be75-1209d859f1a3&forapproval=1залік
Біотехнологічні та фізико-хімічні основи технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів6,0/1806https://dl.tntu.edu.ua/mods/syllabus/view.php?sid=69e07d00-d0d0-4c5d-a305-ca4e647d2dca&forapproval=1іспит
Технологія молока і молочних продуктів16,0/4807,8https://dl.tntu.edu.ua/mods/syllabus/view.php?sid=4608e0db-e716-4447-bbe4-58b16a5a76fc&forapproval=1іспит, іспит
Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів16,0/4807,8https://dl.tntu.edu.ua/mods/syllabus/view.php?sid=ba4c799b-a343-4c64-93e8-00f96c3aca48&forapproval=1іспит, іспит
Облік і звітність у молочній промисловості3,0/908https://dl.tntu.edu.ua/mods/syllabus/view.php?sid=5b9ef915-da21-44ba-a096-8c82c2d48a1e&forapproval=1залік
Облік і звітність у хлібопекарському, макаронному, кондитерському та харчоконцентратному виробництвах3,0/908https://dl.tntu.edu.ua/mods/syllabus/view.php?sid=782147ea-6f7d-4095-850c-dc582a5edda9&forapproval=1залік