Студентка кафедри харчової біотехнології і хімії прийняла участь в програмі Еразмус +.
Зі слів Вікторії Паскевич: “Програма Еразмус + була великим поштовхом та важливим етапом у моєму житті, хоч дуже не легким, адже більшість предметів проводилось на іспанській, деякі- валенсійській мовах, які не вивчала раніше. Саме такі предмети вивчала:
– Технологія протеїнів (валенсійська мова)
– Молекулярні та сучасні генетичні методим (іспанська)
– Промислові біопроцеси (валенсійська, іспанська)
– Людські ресурси (англійська)
– Фінансовий аналіз (англійська)
Тому я паралельно з насиченим графіком навчання- відвідувала мовні іспанські курси.
Дуже цікава була поїздка на завод виробництва морозива з нашою навчальною групою, як виявляється, такі поїздки відбувалися часто для студентів Університету Валенсії.
Вразило те, що ми не лише знайшли спільну мову з іспанськими студентами, але й подружились та спілкуємось до цього часу, якби не їх підтримка та допомога, віра, навчання було б ще більш складнішим.
Я у період навчання у Валенсії знайшла компанію, з якою співпрацюю до цього часу, пройшовши співбесіду та виконавши усі тестові завдання – отримала роботу на посаді “дизайнер”, це, звісно не була робота моєї спеціальності, але важливий факт та досвід.”
Дуже цікава була поїздка на завод виробництва морозива з нашою навчальною групою, як виявляється, такі поїздки відбувалися часто для студентів Університету Валенсії.
Вразило те, що ми не лише знайшли спільну мову з іспанськими студентами, але й подружились та спілкуємось до цього часу, якби не їх підтримка та допомога, віра, навчання було б ще більш складнішим.
Я у період навчання у Валенсії знайшла компанію, з якою співпрацюю до цього часу, пройшовши співбесіду та виконавши усі тестові завдання – отримала роботу на посаді “дизайнер”, це, звісно не була робота моєї спеціальності, але важливий факт та досвід.”