КАРПИК ГАЛИНА ВІКТОРІВНА

Посада: 
Доцент кафедри
Науковий ступінь:
Кандидат технічних наук
Звання: 
Доцент
Робочий e-mail: galya_karpik@tntu.edu.ua

Посилання на особисту сторінку на сайті бібліотеки ТНТУ:

Карпик Галина Вікторівна


Посилання на Google Scholar:
https://scholar.google.ru/citations?user=PsfHsBIAAAAJ&hl=uk
Посилання на Scopus:
https://www.scopus.com/authid/detail.uri?authorId=57205319819
Посилання на ORCID:
https://orcid.org/0000-0002-5374-8368

ОСВІТА
– Кандидат технічних наук (05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів)
Тема дисертаційного дослідження: "Удосконалення технології макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами"
Національний університет харчових технологій • 2014
-Спеціаліст (спеціальність «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів»)
Український державний університет харчових технологій • 1997

ПРОФЕСІЙНІ ЗДОБУТКИ
– Доцент кафедри харчової біотехнології і хімії, 2019
– Голова екзаменаційної комісії з захисту дипломних проєктів,
Тернопільське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі, 2019 – 2021

ДОСВІД РОБОТИ
– доцент кафедри харчової біотехнології і хімії
Тернопільський національний технічний університет імені І.Пулюя •
2019- до тепер
– старший викладач кафедри харчової біотехнології і хімії
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя •
2015 – 2019
– старший лаборант кафедри харчової біотехнології і хімії
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя •
1999 – 2015
– Технолог
ТОВ "ХАРЧОПРОМ"• 1997 – 1999

СТАЖУВАННЯ І ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ
– Стажування (6 кредитів EСТS)
ТзОВ "Тернопільхлібпром"• 2019
– Науково-педагогічне стажування (6 кредитів EСТS)
Куявський університет, Влоцлавек• 2019
– Стажування
Влоцлавек, Республіка Польща, 2019 (0,6 кредитів EСТS)
– Семінар на тему «Підвищення вимог до якості продукції в умовах
Європейської інтеграції як складова підготовки фахівців нової
формації» (0,26 кредитів EСТS)
Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти • 2024

НАУКОВА РОБОТА
 Наукові інтереси:
Удосконалення технології та споживчої цінності харчових продуктів, зокрема хлібобулочних й макаронних виробів
Публікації:
Опубліковано 75 наукових праць, з них 17 статей у фахових виданнях (в тому   числі 6 статей у міжнародних), 51 теза доповідей на наукових і науково- практичних конференціях та 7 патентів України на корисну модель. Навчально-методичних розробок – 21. Сертифіковано 2 електронних навчальних курси.
Винахідництво і раціоналізаторство:
Є автором 7 патентів
СЕРТИФІКАТИ
– Сертифікат учасника семінару «Підвищення вимог до якості продукції в умовах Європейської інтеграції як складова підготовки фахівців нової формації», 2024
– Certificate for Participating in the International Conference "Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials-2020", 2020
– Сетрифікат науково-педагогічного стажування у Куявському університеті у Влоцлавеку на тему «Проблеми та процес реформування освіти в галузі технічних наук в Україні та країнах ЄС, 2019
– Certificate for Participating in the International Scientific and Practical Conference TECHNICAL SCIENCES: HISTORY, THE PRESENT TIME, THE FUTURE, EU EXPERIENCE, 2019
– Certificate for Participating in the international Research and Practical Conference THE DEVELOPMENT OF TECHNICAL SCIENCES: PROBLEMS AND
SOLUTIONS. THE CZECH REPUBLIC, 2018

УМІННЯ ТА НАВИЧКИ
– Мови:
українська – вільно
– Комп’ютерні навички:
Компетентний користувач пакету Microsoft Office, AutoCAD

НАГОРОДИ ТА ВІДЗНАКИ
– Подяка міського голови за високий професіоналізм у роботі, сумлінну працю, педагогічну і практичну діяльність, 2019
– Диплом лауреата обласної премії ім. Івана Пулюя за високі досягнення у винахідницькій та науково-технічній творчості, (Тернопільська обласна організація товариства винахідників і раціоналізаторів України), 2023
– Подяка ТФК харчових технологій і торгівлі за багаторічну співпрацю, активну життєву позицію, підтримку, сприяння вдосконаленню
освітнього процесу та вагомий внесок у роботу з обдарованою молоддю, 2023.
– Грамота ТНТУ ім. Івана Пулюя за сумлінну працю, високий професіоналізм та вагомий особистий внесок у розвиток університету,
2024.

НАВЧАЛЬНІ ДИСЦИПЛІНИ
– Технології харчових виробництв (ID ЕНК 6381)
– Біотехнологічні та фізико-хімічні основи технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів, Сертифікат ЕНК № 0389
(ID ЕНК 4826)
– Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчових концентратів (ID ЕНК 4940)
– Особливості виробництва борошняних та кондитерських виробів у світі (ID ЕНК 5871)
– Сучасні технології молока і молочних продуктів (ID ЕНК 4238)

Бібліографічні посилання Google Scholar

Наукові публікації

Scopus Preview

ORSID