Здобувачі вищої освіти кафедри харчової біотехнології і хімії, що навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» разом із доцентами Назарко І.С. , Карпик Г.В. та Дацишин К.Є. у рамках співпраці відвідали навчально-практичний центр ДПТНЗ «Тернопільське вище професійне училище ресторанного сервісу та торгівлі». Присутні мали змогу ознайомитись та попрацювати на сучасному обладнанні, котре використовується для виробництва хлібобулочних та кондитерських виробів на малих підприємствах. Безпосередньо прийняли участь у технологічному процесі виготовлення напівфабрикатів та тістових заготовок для хліба, булочок, піци.
Отримані практичні навички дають змогу закріпити теоретичні знання та, без сумніву, будуть корисними для майбутніх фахівців.