А ми продовжуємо працювати над вдосконаленням нашої освітньо-професійної програми «Харчові технології»! Цього разу на розширеному засіданні кафедри харчової біотехнології і хімії, що відбулось 16 березня 2023 року, до працівників кафедри приєднались здобувачі освітнього ступеня «бакалавр» та член експертної ради роботодавців кафедри харчової біотехнології і хімії, директор ПП «Агропродсервіс Ярчівці» Василь Гамрач та начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області Ігор Рогальський.
Завідувач кафедри харчової біотехнології і хімії професор Олег Покотило розпочав засідання із вручення подяк за співробітництво та конструктивну взаємодію голові експертної ради роботодавців кафедри, голові Наглядової ради ПрАТ «Тернопільський молокозавод» Віталію Ковальчуку; членам експертної ради роботодавців кафедри харчової біотехнології і хімії директору ПП «Агропродсервіс Ярчівці» Василю Гамрачу та голові ФГ «Дністрянські зорі (ТМ «Семеро козенят») Лілії Прокіпчук, а також начальнику Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області Ігорю Рогальському.
Гарант освітньо-професійної програми «Харчові технології» доцент Галина Карпик ознайомила усіх присутніх із основними положеннями проєкту освітньої програми, що винесений на обговорення.
У теплій та дружній атмосфері керівник ПП «Агропродсервіс Ярчівці» Василь Гамрач розповів про важливість здобуття якісної вищої освіти за обраною спеціальністю для успішного подальшого працевлаштування.
Начальник Головного управління Держпродспоживслужби Ігор Рогальський акцентував увагу на потребі у висококваліфікованих кадрах для харчової промисловості, які б знали технологічний процес від поступлення сировини на підприємство до випуску готового продукту.
До обговорення з великою цікавістю долучились і здобувачі освітнього рівня «бакалавр», що навчаються за освітньо-професійною програмою “Харчові технології”.
Результатом проведеної зустрічі стали пропозиції щодо вдосконалення винесеного на обговорення проєкту освітньо-професійної програми «Харчові технології», а також варіанти покращення освітнього процесу та практичної підготовки здобувачів освітнього рівня «бакалавр».
Щиро дякуємо нашим гостям за присутність та підтримку і сподівається на подальшу плідну співпрацю!








