В квітні у Національному університеті харчових технологій (м. Київ) у форматі відеоконференції відбулася підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 2023-2024 н.р.

У конференції взяли участь 30 здобувачів із 16 закладів вищої освіти України.

Для об’єктивного оцінювання наукових робіт до складу конкурсної комісії увійшли провідні науковці з різних закладів вищої освіти.

Презентацію і розгляд наукових робіт було організовано у секціях – «Технології хлібопекарських, кондитерських виробів і переробки зерна», «Технології м’ясних, молочних та олійно-жирових продуктів», «Технології бродильних виробництв і консервування», «Технології харчування та оздоровчих продуктів».

Двоє здобувачів вищої освіти Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя прийняли участь у конкурсі. Представлені на конкурс їх роботи були підготовлені на актуальні теми, виконані на високому рівні та відповідали усім заявленим критеріям до наукових робіт.

За підсумками конкурсу наші студенти отримали:

Диплом ІІІ ступеня:

– Микола Кухтин (Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя) – науковий керівник Кухтин Микола Дмитрович.

Грамота в номінації «Креативність»:

– Софія Михайлюк (Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя) – наукові керівники Кравченюк Христина Юріївна та Лялик Анастасія Тарасівна.

Щиро вітаємо та пишаємося здобутками наших студентів, бажаємо їм творчого натхнення у навчанні, подальших наукових звершень, реалізації амбітних планів і проєктів!