Важливим етапом практичної підготовки висококваліфікованих фахівців спеціальності 181 “Харчові технології” є відвідування сучасних та передових підприємств харчової промисловості. 30 травня 2024 року здобувачі третього курсу освітньо-кваліфікаційного рівня “бакалавр” спеціальності 181 “Харчові технології” ТНТУ імені Івана Пулюя разом із доцентами кафедри харчової біотехнології і хімії Крупою О.М. та Дацишин К.Є. побували на ПрАТ “Тернопільський молокозавод”. На підприємстві відвідувачі мали змогу ознайомитись із особливостями виробництва незбираномолочних продуктів та масла вершкового, відвідали приймальне відділення, куди надходить молоко на підприємство, а також виробничі лабораторії, що контролюють якість сировини та готових продуктів. Екскурсія вийшла цікавою та насиченою за що висловлюємо подяку керівництву молокозаводу, а також головному технологу підприємства Борису Яковичу Лукіянчуку та технологу з розробки нового продукту Оксані Юріївні Шинкарук. Сподіваємось на подальше сприяння та допомогу у підготовці спеціалістів даної галузі.