На кафедрі харчової біотехнології хімії навчаються не лише здобувачі, але й самі викладачі. Так, 27 лютого 2025 року, доцентки кафедри Ольга Крупа та Катерина Дацишин разом із колегами кафедри обладнання харчових технологій мали змогу здобути нові знання у виробничих умовах Тернопільського молокозаводу.
Під час візиту викладачки ознайомилися із впровадженням технологій виготовлення сухих молочних продуктів на підприємстві, принципом модернізації технологічного обладнання та провадження технологічного процесу, сучасними тенденціями на світовому ринку сухих молочних продуктів.
Викладачі кафедри вдячні керівництву ПрАТ “Тернопільський молокозавод”, а також головному технологу підприємства Борису Лукіянчуку, за надану можливість дізнатися цікаву інформацію й поглибити знання для подальшого їх застосування у підготовці майбутніх професіоналів харчової промисловості, а на сьогодні – здобувачів кафедри харчової біотехнології і хімії.







