Практичний досвід важливий у навчальному процесі.

Здобувачі спеціальності 181 «Харчові технології» відвідали ПАП «АГРОПРОДСЕРВІС», ТОВ «МʼЯСОКОМБІНАТ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ» та ТОВ «С-М». Студентів ознайомили з історією підприємства, специфікою його роботи та закритим циклом виробництва.

Отримали й цінний досвід у виробничих процесах: особливості виробництва зернових, олійних та технічних культур.

Дізнались про насінництво, птахівництво, свинарство та молочне тваринництво.

Довідались про альтернативні джерела енергії, які використовує підприємство заради енергоефективності.

А також про проведення чемпіонату урожайності з кукурудзи та цукрових буряків на демополях.

Також здобувачі ознайомились із технологічними процесами переробки мʼясо-рослинної сировини.

Відвідали ще й «СМ маркет», ознайомились з асортиментом продукції яку виробляє підприємство. Побачили переробку молочної сировини і на завершення скуштували смачну випічку із власної пекарні.

Цікавий, корисний, пізнавальний досвід!