Практичний досвід важливий у навчальному процесі.
Здобувачі спеціальності 181 «Харчові технології» відвідали ПАП «АГРОПРОДСЕРВІС», ТОВ «МʼЯСОКОМБІНАТ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ» та ТОВ «С-М». Студентів ознайомили з історією підприємства, специфікою його роботи та закритим циклом виробництва.
Отримали й цінний досвід у виробничих процесах: особливості виробництва зернових, олійних та технічних культур.
Дізнались про насінництво, птахівництво, свинарство та молочне тваринництво.
Довідались про альтернативні джерела енергії, які використовує підприємство заради енергоефективності.
А також про проведення чемпіонату урожайності з кукурудзи та цукрових буряків на демополях.
Також здобувачі ознайомились із технологічними процесами переробки мʼясо-рослинної сировини.
Відвідали ще й «СМ маркет», ознайомились з асортиментом продукції яку виробляє підприємство. Побачили переробку молочної сировини і на завершення скуштували смачну випічку із власної пекарні.
Цікавий, корисний, пізнавальний досвід!











