Взаємодія із студентським колективом, можливість розповісти про проблеми та бути почутими, внести пропозиції щодо організації освітнього процесу та студентського дозвілля є ключовими завданнями неформальних зустрічей із здобувачами.

Саме в такому форматі проведено «круглий стіл» зі студентським активом

Присутні обговорили перспективи розвитку і плани на 2024/2025 навчальний рік.

Гаранти ОПП спеціальності 181 «Харчові технології» першого та другого рівнів вищої освіти Катерина ДАЦИШИН і Ольга КРУПА поспілкувались зі здобувачами, та відповіли на запитання, які хвилювали студентів

Обговорили план підготовки до акредитації ОПП «Харчові технології» першого «бакалаврського» рівня вищої освіти та завдання, що стосуються здобувачів, котрі навчаються на даній освітній програмі.

Отримали й цікаві ідеї та побажання не тільки стосовно навчального процесу, але й практичної діяльності і від наших студентів.

Саме в рамках діалогу, спільної роботи продовжуємо вдосконалюватись, працювати та навчати нашу талановиту молодь!

Інформаційно-освітня зустріч із студентами та викладачами у форматі відкритого діалогу покликана покращити взаємодію між здобувачами освіти і науково-педагогічними працівниками, обмінятися інформацією, обговорити актуальні питання та допомогти студентам виявити і вирішити проблемні питання.

Для студентів дуже важливо бути почутими.

Маємо надію, що такі зустрічі стануть традиційними.