Здобувачі спеціальності 181 «Харчові технології» з колективом Кафедра харчової біотехнології і хімії ТНТУТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя відвідали ТОВ «МʼЯСОКОМБІНАТ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ». Ознайомились з роботою підприємства, асортиментом та специфікою виробництва мʼясної та мʼясо-рослинної продукції.
Без перебільшень, варто зазначити, що МКБ – це досвід та якість! Підприємство, яке відповідає усім вимогам міжнародних стандартів
Окрім практичної складової та смачної дегустації поговорили й про важливе!
З директором підприємства Рустам Ергешов та гарантом першого (бакалаврського) рівня освіти спеціальності 181 «Харчові технології» Kat Kostyuk проговорили перші кроки впровадження дуальної освіти, більш детально ознайомились з особливостями та юридичною складовою
Переконані, у нас все вдасться.



