Для удосконалення змісту та способів реалізації практичної підготовки здобувачів вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» 21.02.2024 року д.т.н., професор Ігор Ярославович Стадник, к.т.н., доцент Галина Вікторівна Карпик провели заняття в лабораторії Тернопільського комбінату хлібопродуктів, який є філією ПАТ “Державна продовольчо-зернова корпорація України”.

Ознайомившись з принципом роботи обладнання, здобувачі мали змогу здійснити ряд досліджень з контролю якості зерна: визначали його натуру, вміст та якість клейковини, число падіння, скловидність зерен.

Дякуємо за надану можливість директору Сніжані Василівні Мартинюк та працівникам виробничо-технологічної лабораторії Марині Євгенівні Кульці й Ірині Олегівні Рейтерович. Співпраця з підприємством мотивує здобувачів освіти до навчання, а також посилює роль роботодавців у системі підготовки фахівців.