Перейти до вмісту
Кафедра
харчової біотехнології і хімії
Головна
Кафедра
Історія кафедри
Концепція розвитку кафедри
Колектив кафедри
Кухтин Микола Дмитрович
Юкало Володимир Глібович
Крупа Ольга Миколаївна
Дацишин Катерина Євгенівна
Карпик Галина Вікторівна
Сторож Людмила Анатоліївна
Вічко Олена Іванівна
Назарко Ірина Степанівна
Лялик Анастасія Тарасівна
Кравченюк Христина Юріївна
Далєвська Діана Ярославівна
Криськова Лариса Петрівна
Городний Андрій Миронович
Башняк Людмила Павлівна
Вербіцька Вікторія Сергіївна
Чорна Наталія Олегівна
Матеріально-технічне забезпечення освітнього процесу
3D-екскурсія ТНТУ
Лабораторії кафедри
Лабораторії кафедри обладнання харчових технологій
Університетський центр SolidWorks
НСОЦ “Політехнік”
Експертна рада роботодавців кафедри
Склад експертної ради
Накази ТНТУ на затвердження складу рад різних років
Відомі випускники кафедри
Голованчук (Рідкодуб) Галина Ігорівна
Кристинич Ірина Анатоліївна
Шинкарук Оксана Юріївна
Барська Наталія Михайлівна
Гусак Ольга Володимирівна
Дацишин Катерина Євгенівна
Пуцентела Ольга Мирославівна
Танасевич Євген Олегович
Арутюнян Давід
Вовчко Олег Мирославович
Давида Василина Олегівна
Матуняк Соломія Степанівна
Рейтерович Ірина Олегівна
Гульовський Володимир Орестович
Величко Арсен Володимирович
Кирнична Уляна Іванівна
Чубик Віра Іванівна
Кравець Тетяна Ігорівна
Свистун Оксана Степанівна
Партнери кафедри
Міжнародні зв’язки
Міжнародна співпраця
Участь у міжнародних проектах
Михайлюк Софія Еразмус+
Груб”як Лілія Еразмус+
Паскевич Вікторія Еразмус+
«Step by step» або шлях до мрії
Стажування за кордоном
Науковець ТНТУ ім.І.Пулюя пройшов стажування в лабораторії ядерної хімії в м. Страсбург
Аспірантка кафедри харчової біотехнології і хімії стажуватиметься у Словацькому технічному університеті
Доцент кафедри ХБ проходить стажування в Гамбурзі, Німеччина
Бакалавру
Освітньо-професійна програма бакалавра
Навчальні плани бакалавра
Навчальні плани 2024
Навчальні плани 2023
Навчальні плани 2022
Навчальні плани 2019
Графік освітнього процесу бакалавра
Обов’язкові компоненти освітньої програми бакалавра
Вибіркові компоненти освітньої програми бакалавра
Практична підготовка бакалавра
Програма та методичні вказівки щодо проходження практики
Договір про практичну підготовку здобувачів вищої освіти
Щоденник
Направлення на практику
Виконання кваліфікаційної роботи бакалавра
Бланки документів для оформлення кваліфікаційної роботи бакалавра
Магістру
Освітньо-професійна програма магістра
Навчальні плани магістра
Графік освітнього процесу магістра
Обов’язкові компоненти освітньої програми магістра
Вибіркові компоненти освітньої програми магістра
Практична підготовка магістра
Програма та методичні вказівки щодо проходження практики
Договір про практичну підготовку здобувачів вищої освіти
Щоденник
Направлення на практику
Виконання кваліфікаційної роботи магістра
Бланки документів для оформлення кваліфікаційної роботи магістра
Організаційне забезпечення освітнього процесу
Академічна доброчесність
Положення ТНТУ
Програмне забезпечення для освітнього процесу
Електронне навчання в ТНТУ
Наукова бібліотека
Електронний репозитарій
Наука
Наукова робота кафедри
Студентський науковий гурток
Діяльність наукового гуртка
Науково-дослідна лабораторія
Наукова-дослідна школа
Конкурси, олімпіади
ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт
Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології»
Перший етап Всеукраїнської студентської олімпіади
Аспірантура
Конференції
Міжнародна науково-технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості»
Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)
IV Міжнародна науково-технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості» (2017)
V Міжнародна науково–технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості» (2019)
VІ Міжнародна науково-технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості” (2022)ті»
VІІ Міжнародна науково-технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості» (2023)
Матеріали міжнародних науково-технічних конференцій «Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти»
I Міжнародна науково-технічна конференція «Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти» (2021)
II Міжнародна науково-технічна конференція «Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти» (2023)
Новини
Гостьові лекції
Гостьова лекція на тему “Впровадження системи НАССР на підприємствах харчової промисловості”
Гостьова лекція на тему: “Система менеджменту безпечності харчових продуктів”
Гостьова лекція на тему: “Технологічний процес виробництва борошна”
Гостьова лекція на тему: “Основні технологічні операції виробництва цукру”
Гостьова лекція на тему “Особливості виробництва крафтових сирів”
ОПП та стейкхолдери
зустріч із стейкхолдерами ТОВ «М’ясокомбінат Тернопільський»
Група забезпечення освітньої програми «Харчові технології» з студентами
Зустріч гаранта освітньо-професійної програми з здобувачами вищої освіти ступеня бакалавр
Обговорення проєкту освітньо-професійної програми першого (бакалаврського) рівня
Робота над освітньо-професійною програмою другого (магістерського) рівня
Обмін досвідом зі стейкхолдерами
Розширене засідання кафедри
Співпраця
Нові знання у виробничих умовах Тернопільського молокозаводу
Відвідини Тернопільської регіональної державної лабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів
Співпраця з навчально-практичним центром ДПТНЗ «Тернопільське вище професійне училище ресторанного сервісу та торгівлі»
Заняття в лабораторії Тернопільського комбінату хлібопродуктів
Наші студенти
«Круглий стіл» зі студентським активом
Зустріч студентів з психологом
Екскурсії
Здобувачі спеціальності 181 відвідали ТОВ «МʼЯСОКОМБІНАТ ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ»
Студенти відвідали ТОВ «Микулинецький Бровар» та ПП «Агроспецгосп»
Практичний досвід важливий у навчальному процесі
Побували на ПрАТ “Тернопільський молокозавод”
Студенти 1 та 2 курсу побували у двох сучасних лабораторіях м. Тернополя
Набуваємо практичного досвіду
З нами цікаво навчатись
Технологія сирів різних видів
Український обрядовий хлібобулочний виріб
Смачні ковбаски
Ковбаса домашня та хлібець м’ясний….до Різдва готові
Абітурієнту
Запрошуємо на навчання
Інформаційний сайт абітурієнта
Підготовче відділення
Правила прийому
Калькулятор балів ЗНО (НМТ)
Вартість навчання
Різне
“Скринька довіри” і протидія зловживанням
Скринька довіри кафедри
Психологічна допомога та підтримка
Порядок супроводу осіб з інвалідністю
Оплата за послуги
Управління освіти і науки Тернопільської ОДА
Урядова “гаряча лінія”
Часті запитання
Контакти
Архів
Раніше працювали
Лісовська Тетяна Олегівна
Копчак Наталія Григорівна
Кушнірук Наталія Василівна
Шпилик Олександра Богданівна
Джур Ярослава Богданівна
Сельський Володимир Романович
Покотило Олег Степанович
Наші бакалаври
Наші магістри
Зв'язатися з нами
Кафедра
харчової біотехнології і хімії
Договір про практичну підготовку здобувачів вищої освіти
Домашня
 :: 
Договір про практичну підготовку здобувачів вищої освіти
615085_Dogovir_praktika