Перейти до вмісту
Кафедра
харчової біотехнології і хімії
Головна
Кафедра
Історія кафедри
Концепція розвитку кафедри
Колектив кафедри
Кухтин Микола Дмитрович
Юкало Володимир Глібович
Крупа Ольга Миколаївна
Дацишин Катерина Євгенівна
Карпик Галина Вікторівна
Сторож Людмила Анатоліївна
Вічко Олена Іванівна
Назарко Ірина Степанівна
Лялик Анастасія Тарасівна
Кравченюк Христина Юріївна
Далєвська Діана Ярославівна
Криськова Лариса Петрівна
Городний Андрій Миронович
Башняк Людмила Павлівна
Вербіцька Вікторія Сергіївна
Чорна Наталія Олегівна
Експертна рада роботодавців кафедри
Склад експертної ради
Накази ТНТУ на затвердження складу рад різних років
Відомі випускники кафедри
Голованчук (Рідкодуб) Галина Вікторівна
Кристинич Ірина Анатоліївна
Шинкарук Оксана Юріївна
Партнери кафедри
Навчальні лабораторії
Міжнародні зв’язки
Міжнародна співпраця
Участь у міжнародних проектах
Студентка кафедри харчової біотехнології і хімії прийняла участь в програмі Еразмус+
«Step by step» або шлях до мрії
Стажування за кордоном
Науковець ТНТУ ім.І.Пулюя пройшов стажування в лабораторії ядерної хімії в м. Страсбург
Аспірантка кафедри харчової біотехнології і хімії стажуватиметься у Словацькому технічному університеті
Доцент кафедри ХБ проходить стажування в Гамбурзі, Німеччина
3D-екскурсія ТНТУ
Бакалавру
Освітньо-професійна програма бакалавра
Навчальні плани бакалавра
Навчальні плани 2024
Навчальні плани 2023
Навчальні плани 2022
Навчальні плани 2019
Графік освітнього процесу бакалавра
Обов’язкові компоненти освітньої програми бакалавра
Вибіркові компоненти освітньої програми бакалавра
Практична підготовка бакалавра
Програма та методичні вказівки щодо проходження практики
Договір про практичну підготовку здобувачів вищої освіти
Щоденник
Виконання кваліфікаційної роботи бакалавра
Бланки документів для оформлення кваліфікаційної роботи бакалавра
Магістру
Освітньо-професійна програма магістра
Навчальні плани магістра
Графік освітнього процесу магістра
Обов’язкові компоненти освітньої програми магістра
Вибіркові компоненти освітньої програми магістра
Практична підготовка магістра
Виконання кваліфікаційної роботи магістра
Бланки документів для оформлення кваліфікаційної роботи магістра
Організаційне забезпечення освітнього процесу
Академічна доброчесність
Положення ТНТУ
Програмне забезпечення для освітнього процесу
Електронне навчання в ТНТУ
Наукова бібліотека
Електронний репозитарій
Наука
Наукова робота кафедри
Студентський науковий гурток
Діяльність наукового гуртка
Науково-дослідна лабораторія
Наукова-дослідна школа
Конкурси, олімпіади
Підсумкова науково-практична конференція ІІ туру
Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології»
Перший етап Всеукраїнської студентської олімпіади
Аспірантура
Конференції
VІІ Міжнародна науково-технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості» (2023)
II Міжнародна науково-технічна конференція «Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти» (2023)
VІ Міжнародна науково-технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості” (2022)ті»
I Міжнародна науково-технічна конференція «Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти» (2021)
V Міжнародна науково–технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості» 10-11 жовтня 2019 року
IV Міжнародна науково-технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості» (2017)
Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)
Різне
“Скринька довіри” і протидія зловживанням
Скринька довіри кафедри
Психологічна допомога та підтримка
Порядок супроводу осіб з інвалідністю
Оплата за послуги
Управління освіти і науки Тернопільської ОДА
Урядова “гаряча лінія”
Часті запитання
Новини
Гостьові лекції
Гостьова лекція на тему: “Система менеджменту безпечності харчових продуктів”
Гостьова лекція з дисципліни «ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ»
Лекція, яку провів головний технолог Козівського цукрового заводу Віталій Юрійович Віслобоков
Технолог з виробництва крафтових сирів ТМ «Семеро козенят» Світлана Миколаївна Лугова провела лекцію для здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології»
ОПП та стейкхолдери
зустріч із стейкхолдерами ТОВ «М’ясокомбінат Тернопільський»
Група забезпечення освітньої програми «Харчові технології» обговорила
Зустріч гаранта освітньо-професійної програми з здобувачами вищої освіти ступеня бакалавр
Обговорення проєкту освітньо-професійної програми першого (бакалаврського) рівня
Робота над освітньо-професійною програмою другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» галузі знань 18 «Виробництво і технології»
Обмін досвідом зі стейкхолдерами
Розширене засідання кафедри
Співпраця
Відвідини Тернопільської регіональної державної лабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів
Співпраця з навчально-практичним центром ДПТНЗ «Тернопільське вище професійне училище ресторанного сервісу та торгівлі»
Заняття в лабораторії Тернопільського комбінату хлібопродуктів
Наші студенти
«Круглий стіл» зі студентським активом
Зустріч з психологом
Екскурсії
Студенти відвідали ТОВ «Микулинецький Бровар» та ПП «Агроспецгосп»
Практичний досвід важливий у навчальному процесі
Студенти 3 курсу спеціальності 181 “Харчові технології”
Студенти 1 та 2 курсу побували у двох сучасних лабораторіях м. Тернополя
Побували на ПрАТ “Тернопільський молокозавод”
Набуваємо практичного досвіду
Архів
Раніше працювали
Покотило Олег Степанович
Контакти
Абітурієнту
Запрошуємо на навчання
Вступнику
Спеціальності
Освітні програми
Силабус
Робочі програми
Навчально – методичні вказівки
Рада роботодавців
Експертна рада
Співпраця із стейхолдерами
Партнерство
Тематика кваліфікаційних робіт бакалаврів та магістрів
Навчально-методична література кафедри
Випускники кафедри
2001 рік
2003 рік
2004 рік
2005 рік
2006 рік
2007 рік
2008 рік
2010 рік
2013 рік
2014 рік
Зв'язатися з нами
Кафедра
харчової біотехнології і хімії
Вербіцька Вікторія Сергіївна
Домашня
 :: 
Вербіцька Вікторія Сергіївна