Студенти та викладачі Кафедра харчової біотехнології і хімії ТНТУ завжди відкриті до комунікації та обміну досвідом зі стейкхолдерами.
Нещодавно до такої зустрічі доєдналися здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти Кафедра харчової біотехнології і хімії ТНТУ разом з професором кафедри Миколою Кухтином та працівниками мікробіологічної лабораторії ПрАТ Тернопільський молокозавод (Молокія).
Під час зустрічі професор Микола Кухтин провів практичний тренінг з ідентифікації та підрахунку соматичних клітин у молочній сировині згідно вимог ДСТУ та оцінив високу практичну майстерність працівників мікробіологічної лабораторії й навички, здобуті студентами Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя під час проходження фахової практики за спеціальністю 181 «Харчові технології».
Забезпечувати поетапну практичну підготовку майбутніх фахівців харчової сфери дозволяє плідна співпраця Кафедра харчової біотехнології і хімії ТНТУ з ПрАТ Тернопільський молокозавод (Молокія). Варто відмітити, що засновник та бенефіціар компанії Ковальчук Віталій Володимирович є Головою ради роботодавців #ТНТУ за освітньо-професійною програмою «Харчові технології» і завжди вносить актуальні практичні пропозиції щодо покращення освітнього процесу за даною спеціальністю, зокрема щодо впровадження елементів дуальної освіти в навчальний процес.






