Головні наукові публікації

Покотило О.С.

  1. Жирно-кислотний склад ліпідів крові за гострого аргінінового панкреатиту у щурів.
  2. Жирно-кислотний склад ліпідів печінки за умов гострого аргінінового панкреатиту в щурів.
  3. Вплив фізіологічного стану і факторів живлення на обмін речовин в організмі корів.
  4. Ветеринарно-санітарний моніторинг стану ураження риби анізакідозом на ринках м. Тернополя.

Юкало В.Г.

  1. Протеолиз казеинов ферментами молочнокислих стрептококков.
  2. Протеїни казеїнового комплексу молока корів (Bos taurus) як попередники біологічно активних пептидів.
  3. Electrophoretic separation of the milk protein.
  4. Утворення антигіпертензивних пептидів при модельному протеолізі β-казеїну.
  5. Гель-фільтрація казеїнових фосфопептидів.

Кухтин М.Д.

  1. Теоретичне обґрунтування ветеринарно-санітарних нормативів і розроблення системи контролю виробництва молока коров’ячого незбираного охолодженого.
  2. Концепція розробки та застосування нормативів для виробництва сирого молока ґатунку «Екстра» за вмістом мікроорганізмів.
  3. Мікробіологічні нормативи ефективності технологій одержання молока сирого екстра-ґатунку.
  4. Організація ветеринарно-санітарного контролю виробництва молока коров’ячого на фермі відповідно до вимог СОТ.
  5. Мікробіологія молока і молочних продуктів.
  6. Спосіб оцінки безпечності сметани «домашнього» виробництва, яка реалізується на агропродовольчих ринках, за кількісним умістом коагулазопозитивних стафілококів.

Рибак О.М.

  1. Some aspects of the formation of emulsions and foams in food industry.
  2. The role of milk proteins in the structure formation of dairy products.
  3. Особливості формування механізму контролінгу на машинобудівних підприємствах.
  4. The oatmeal using for improving of ice cream structure.
  5. Дослідження основних передумов впровадження системи контролінгу на вітчизняних підприємствах.
  6. Investigation of water binding in sponge cake with extruded corn meal.

Карпик Г.В.

  1. Збагачення макаронних виробів харчовими волокнами пшеничних висівок.
  2. Дослідження макаронних властивостей цільнозернового пшеничного борошна.
  3. Дослідження форм зв’язку вологи та сорбційних властивостей макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами зернових.
  4. Технологічна характеристика висівок різної дисперсності та їхній вплив на якість макаронних виробів.

Сторож Л.А.

  1. Протеоліз різних фракцій казеїну ферментними системами лактококів.
  2. Електронна мікроскопія нативних казеїнових міцел.