Покотило О.С.
- Жирно-кислотний склад ліпідів крові за гострого аргінінового панкреатиту у щурів.
- Жирно-кислотний склад ліпідів печінки за умов гострого аргінінового панкреатиту в щурів.
- Вплив фізіологічного стану і факторів живлення на обмін речовин в організмі корів.
- Ветеринарно-санітарний моніторинг стану ураження риби анізакідозом на ринках м. Тернополя.
Юкало В.Г.
- Протеолиз казеинов ферментами молочнокислих стрептококков.
- Протеїни казеїнового комплексу молока корів (Bos taurus) як попередники біологічно активних пептидів.
- Electrophoretic separation of the milk protein.
- Утворення антигіпертензивних пептидів при модельному протеолізі β-казеїну.
- Гель-фільтрація казеїнових фосфопептидів.
Кухтин М.Д.
- Теоретичне обґрунтування ветеринарно-санітарних нормативів і розроблення системи контролю виробництва молока коров’ячого незбираного охолодженого.
- Концепція розробки та застосування нормативів для виробництва сирого молока ґатунку «Екстра» за вмістом мікроорганізмів.
- Мікробіологічні нормативи ефективності технологій одержання молока сирого екстра-ґатунку.
- Організація ветеринарно-санітарного контролю виробництва молока коров’ячого на фермі відповідно до вимог СОТ.
- Мікробіологія молока і молочних продуктів.
- Спосіб оцінки безпечності сметани «домашнього» виробництва, яка реалізується на агропродовольчих ринках, за кількісним умістом коагулазопозитивних стафілококів.
Рибак О.М.
- Some aspects of the formation of emulsions and foams in food industry.
- The role of milk proteins in the structure formation of dairy products.
- Особливості формування механізму контролінгу на машинобудівних підприємствах.
- The oatmeal using for improving of ice cream structure.
- Дослідження основних передумов впровадження системи контролінгу на вітчизняних підприємствах.
- Investigation of water binding in sponge cake with extruded corn meal.
Карпик Г.В.
- Збагачення макаронних виробів харчовими волокнами пшеничних висівок.
- Дослідження макаронних властивостей цільнозернового пшеничного борошна.
- Дослідження форм зв’язку вологи та сорбційних властивостей макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами зернових.
- Технологічна характеристика висівок різної дисперсності та їхній вплив на якість макаронних виробів.
Сторож Л.А.
- Протеоліз різних фракцій казеїну ферментними системами лактококів.
- Електронна мікроскопія нативних казеїнових міцел.