Кафедра

харчової біотехнології і хімії

Menu

Skip to content
  • Головна
  • Кафедра
    • Професорсько-викладацький склад
      • Покотило Олег Степанович
      • Кухтин Микола Дмитрович
      • Юкало Володимир Глібович
      • Бейко Людмила Анатоліївна
      • Вічко Олена Іванівна
      • Карпик Галина Вікторівна
      • Крупа Ольга Миколаївна
      • Лісовська Тетяна Олегівна
      • Назарко Ірина Степанівна
      • Сельський Володимир Романович
      • Сторож Людмила Анатоліївна
      • Дацишин Катерина Євгенівна
      • Кушнірук Наталія Василівна
      • Шпилик Олександра Богданівна
      • Копчак Наталія Григорівна
      • Кравченюк Христина Юріївна
      • Лялик Анастасія Тарасівна
      • Криськова Лариса Петрівна
      • Чорна Наталія Олегівна
    • Історія кафедри
    • Навчальні лабораторії
    • Відомі випускники
      • Голованчук (Рідкодуб) Галина Вікторівна
      • Гусак (Семенюк) Ольга Володимирівна
      • Кристинич Ірина Анатоліївна
      • Пилипець Галина Сергіївна
      • Сіканович Іван Володимирович
      • Танасевич Євген Олегович
      • Шинкарук Оксана Юріївна
    • Випускники кафедри
      • 2001 рік
      • 2003 рік
      • 2004 рік
      • 2005 рік
      • 2006 рік
      • 2007 рік
      • 2008 рік
      • 2010 рік
      • 2013 рік
      • 2014 рік
    • Партнери кафедри
  • Спеціальності
    • Освітні програми
    • Силабус
    • Робочі програми
    • Навчально – методичні вказівки
    • Рада роботодавців
      • Експертна рада
      • Співпраця із стейхолдерами
      • Партнерство
  • Наука
    • Наукова робота
    • Наукові проекти
    • Аспірантура
      • Далєвська Діана Ярославівна
      • Колихалін Олександр Андрійович
  • Міжнародні зв’язки
    • Міжнародна співпраця
    • Участь у міжнародних проектах
      • Студентка кафедри харчової біотехнології і хімії прийняла участь в програмі Еразмус+
      • «Step by step» або шлях до мрії
    • Стажування за кордоном
      • Науковець ТНТУ ім.І.Пулюя пройшов стажування в лабораторії ядерної хімії в м. Страсбург
      • Аспірантка кафедри харчової біотехнології і хімії стажуватиметься у Словацькому технічному університеті
  • Студенту
    • Графіки навчального процесу
    • Навчально-методична література кафедри
    • Тематика кваліфікаційних робіт бакалаврів та магістрів
    • Практика
    • Скринька довіри
  • Абітурієнту
    • Запрошуємо на навчання
    • Вступнику
    • Цікаві статті
      • Транс-жири – подвійна неприємність для здоров’я
      • Цікаві факти про шоколад
      • У Швейцарії винайшли рубіновий шоколад
      • Цікаві факти про молоко
      • Морозиво: тиждень у пошуках молочного натурпродукту
  • Новини
    • Конференції
      • V Міжнародна науково–технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості» 10-11 жовтня 2019 року
      • IV Міжнародна науково-технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості» (2017)
      • Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)
    • Екскурсії
      • Студенти відвідали ТОВ «Микулинецький Бровар» та ПП «Агроспецгосп»
    • Події
      • Робота над освітньо-професійною програмою другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» галузі знань 18 «Виробництво і технології»
  • Контакти
HomeРобочі програми

Робочі програми

1. Етика професійної діяльності та основи педагогіки

3. Статистичні методи обробки результатів досліджень

8. Математичне моделювання технологічних процесів харчової промисловості

11. Управління якістю та безпечністю харчових продуктів

Останні коментарі

    Мета

    • Увійти
    • RSS записів
    • RSS коментарів
    • WordPress.org
    © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
    © Кафедра харчової біотехнології і хімії
    Proudly powered by WordPress | Theme: Big Brother by WordPress.com.