У Швейцарії винайшли рубіновий шоколад

Новий сорт шоколаду намагалися винайти з 1930 року.

Швейцарська шоколадна компанія Barry Callebaut винайшла новий вид шоколаду – рубіновий, повідомляє Independent.
Цей шоколад має рожевий відтінок, насичений смак і віддає фруктовими нотами. Також рубіновий шоколад має вершкову структуру, як і інші види – чорний, молочний та білий.
Відзначається, що ароматизатор надходить із самих какао-бобів, що означає, що ароматизатори та барвники повністю натуральні, без додавання ягід.
Представники фірми-виробника повідомили, що новий сорт шоколаду намагалися винайти з 1930 року. Вони запевняють, що рубіновий шоколад стане абсолютно новим смаковим досвідом.
Як повідомляв Корреспондент.net, вчені довели користь шоколаду для мозку. Щоденне вживання шоколаду зменшує ризик розвитку нейродегенеративних захворювань.