Кафедра

харчової біотехнології і хімії

Menu

Skip to content
  • Головна
  • Кафедра
    • Професорсько-викладацький склад
      • Покотило Олег Степанович
      • Кухтин Микола Дмитрович
      • Юкало Володимир Глібович
      • Бейко Людмила Анатоліївна
      • Вічко Олена Іванівна
      • Карпик Галина Вікторівна
      • Крупа Ольга Миколаївна
      • Лісовська Тетяна Олегівна
      • Назарко Ірина Степанівна
      • Сельський Володимир Романович
      • Сторож Людмила Анатоліївна
      • Дацишин Катерина Євгенівна
      • Кушнірук Наталія Василівна
      • Шпилик Олександра Богданівна
      • Копчак Наталія Григорівна
      • Кравченюк Христина Юріївна
      • Лялик Анастасія Тарасівна
      • Криськова Лариса Петрівна
      • Чорна Наталія Олегівна
    • Історія кафедри
    • Навчальні лабораторії
    • Відомі випускники
      • Голованчук (Рідкодуб) Галина Вікторівна
      • Гусак (Семенюк) Ольга Володимирівна
      • Кристинич Ірина Анатоліївна
      • Пилипець Галина Сергіївна
      • Сіканович Іван Володимирович
      • Танасевич Євген Олегович
      • Шинкарук Оксана Юріївна
    • Випускники кафедри
      • 2001 рік
      • 2003 рік
      • 2004 рік
      • 2005 рік
      • 2006 рік
      • 2007 рік
      • 2008 рік
      • 2010 рік
      • 2013 рік
      • 2014 рік
    • Партнери кафедри
  • Спеціальності
    • Освітні програми
    • Силабус
    • Робочі програми
    • Навчально – методичні вказівки
    • Рада роботодавців
      • Експертна рада
      • Співпраця із стейхолдерами
      • Партнерство
  • Наука
    • Наукова робота
    • Наукові проекти
    • Аспірантура
      • Далєвська Діана Ярославівна
      • Колихалін Олександр Андрійович
  • Міжнародні зв’язки
    • Міжнародна співпраця
    • Участь у міжнародних проектах
      • Студентка кафедри харчової біотехнології і хімії прийняла участь в програмі Еразмус+
      • «Step by step» або шлях до мрії
    • Стажування за кордоном
      • Науковець ТНТУ ім.І.Пулюя пройшов стажування в лабораторії ядерної хімії в м. Страсбург
      • Аспірантка кафедри харчової біотехнології і хімії стажуватиметься у Словацькому технічному університеті
  • Студенту
    • Графіки навчального процесу
    • Навчально-методична література кафедри
    • Тематика кваліфікаційних робіт бакалаврів та магістрів
    • Практика
    • Скринька довіри
  • Абітурієнту
    • Запрошуємо на навчання
    • Вступнику
    • Цікаві статті
      • Транс-жири – подвійна неприємність для здоров’я
      • Цікаві факти про шоколад
      • У Швейцарії винайшли рубіновий шоколад
      • Цікаві факти про молоко
      • Морозиво: тиждень у пошуках молочного натурпродукту
  • Новини
    • Конференції
      • V Міжнародна науково–технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості» 10-11 жовтня 2019 року
      • IV Міжнародна науково-технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості» (2017)
      • Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)
    • Екскурсії
      • Студенти відвідали ТОВ «Микулинецький Бровар» та ПП «Агроспецгосп»
    • Події
      • Робота над освітньо-професійною програмою другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» галузі знань 18 «Виробництво і технології»
  • Контакти
HomeНавчально – методичні вказівки

Навчально – методичні вказівки

Метод_КР_БАСХП_2021

Метод вказ. кваліфік. робота магістра

Практика за темою кваліф. роботи. Метод. вк.

Практика Фахова метод. вказ.

 

Останні коментарі

    Мета

    • Увійти
    • RSS записів
    • RSS коментарів
    • WordPress.org
    © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
    © Кафедра харчової біотехнології і хімії
    Proudly powered by WordPress | Theme: Big Brother by WordPress.com.