ТЕМАТИКА МАГІСТЕРСЬКИХ РОБІТ
1.Дослідження жирнокислотного складу традиційних і нетрадиційних олій і їх купажів.
- Дослідження окисно – відновного потенціалу і рН у біологічних субстратах.
- Розробка, створення і дослідження функціональних властивостей БАД з різним вмістом ПНЖК родин омега -3,-6,-9.
- Розробка, створення і дослідження функціональних харчових продуктів з підвищеним вмістом біологічно активного йоду.
- Виділення, очищення і використання протеїнових фракцій з молока.
- Методи аналізу і ідентифікації протеїнів казеїнового комплексу і сироватки молока.
- Протеоліз протеїнів молока. Використання гідролізатів у молочних продуктах.
- Молокозгортальніензимні препарати. Їх властивості і специфікація дії.
- Біологічно – активні продукти протеолізу протеїнів молока. Шляхи отримання і застосування.
- Дослідження біохімічних бактерій, які використовуються у складі заквасок для виробництва молочних продуктів.
- 11. Дослідження впливу мікрофлори різних груп на стійкість харчових продуктів за їх зберігання
- Дослідження пробіотичних властивостей молочнокислих мікроорганізмів при створені заквасочних композицій
- Дослідження впливу теплової обробки сировини на залишкову мікрофлору продукту
- Дослідження впливу залишкових кількостей антимікробних препаратів, консервантів та інших хімічних сполук на безпечність і якість сировини і виготовлених харчових продуктів
- Дослідження процесів нітрифікації в технології виготовлення продуктів із застосуванням молочнокислих та денітрифікуючих мікроорганізмів
- Дослідження впливу технологічних режимів санітарної обробки технологічного обладнання на якість і безпечність продукції
- Обґрунтування розробки нових видів харчових продуктів за поєднання різної сировини і напівфабрикатів.
- Дослідження способів підготовки сировини на соковіддачу.
- Вплив підготовки ягід на соковидділення.
- Дослідження підготовки плодів на соковіддачу.
- Розширення асортименту овочево – фруктових консервів функціонального призначення.
- Дослідження способів безвідходного перероблення фруктової та овочевої сировини.
- Удосконалення технології сушіння рослинної сировини.
- Розробка нового виду консервів з бобовими.
- Удосконалення технології та розробка нового виду дитячих та дієтичних консервів.
- Технологія казеїнових гідролізатів. Отримання і використання у харчових молочних продуктах.
- Біологічно активні фосфопептиди. Отримання і використання у молочних продуктах.
- Технологія виробництва різних видів казеїну: нативного, кислотного, сичужного, казеїнового натрію.
- Вдосконалення технології кисломолочних продуктів з використанням функціональних інгредієнтів і харчових добавок.
- Удосконалення технології молочних продуктів із багатокомпонентним складом.
- Вивчення структуроутворювальних властивостей рослинних компонентів у технології виготовлення молочних продуктів.