Кафедра
харчової біотехнології і хімії
Menu
Skip to content
Головна
Кафедра
Науково – педагогічні працівники кафедри
Кухтин Микола Дмитрович
Покотило Олег Степанович
Юкало Володимир Глібович
Крупа Ольга Миколаївна
Карпик Галина Вікторівна
Вічко Олена Іванівна
Лісовська Тетяна Олегівна
Назарко Ірина Степанівна
Сторож Людмила Анатоліївна
Дацишин Катерина Євгенівна
Кушнірук Наталія Василівна
Далєвська Діана Ярославівна
Кравченюк Христина Юріївна
Лялик Анастасія Тарасівна
Криськова Лариса Петрівна
Навчально – допоміжний персонал кафедри
Городний Андрій Миронович
Байда Наталія Ігорівна
Приймак Оксана Михайлівна
Башняк Людмила Павлівна
Чорна Наталія Олегівна
Історія кафедри
Навчальні лабораторії
Відомі випускники
Голованчук (Рідкодуб) Галина Вікторівна
Гусак (Семенюк) Ольга Володимирівна
Кристинич Ірина Анатоліївна
Пилипець Галина Сергіївна
Сіканович Іван Володимирович
Танасевич Євген Олегович
Шинкарук Оксана Юріївна
Випускники кафедри
2001 рік
2003 рік
2004 рік
2005 рік
2006 рік
2007 рік
2008 рік
2010 рік
2013 рік
2014 рік
Партнери кафедри
Спеціальності
Освітні програми
Силабус
Робочі програми
Навчально – методичні вказівки
Рада роботодавців
Експертна рада
Співпраця із стейхолдерами
Партнерство
Наука
Наукова робота
Наукові проекти
Аспірантура
Міжнародні зв’язки
Міжнародна співпраця
Участь у міжнародних проектах
Студентка кафедри харчової біотехнології і хімії прийняла участь в програмі Еразмус+
«Step by step» або шлях до мрії
Стажування за кордоном
Науковець ТНТУ ім.І.Пулюя пройшов стажування в лабораторії ядерної хімії в м. Страсбург
Аспірантка кафедри харчової біотехнології і хімії стажуватиметься у Словацькому технічному університеті
Доцент кафедри ХБ проходить стажування в Гамбурзі, Німеччина
БАКАЛАВР
зустріч здобувачів спеціальності 181 “Харчові технології” та працівників кафедри харчової біотехнології і хімії із стейкхолдерами ТОВ «М’ясокомбінат Тернопільський» Тернопільський м’ясокомбінат
Гостьова лекція на тему: “Система менеджменту безпечності харчових продуктів”
Гостьова лекція з дисципліни «ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ»
Лекція, яку провів головний технолог Козівського цукрового заводу Віталій Юрійович Віслобоков
Технолог з виробництва крафтових сирів ТМ «Семеро козенят» Світлана Миколаївна Лугова провела лекцію для здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології»
Група забезпечення освітньої програми «Харчові технології» обговорила
Група забезпечення освітньої програми «Харчові технології» обговорила
Зустріч гаранта освітньо-професійної програми з здобувачами вищої освіти ступеня бакалавр
Обговорення проєкту освітньо-професійної програми першого (бакалаврського) рівня
МАГІСТР
Робота над освітньо-професійною програмою другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» галузі знань 18 «Виробництво і технології»
Студенту
Графіки навчального процесу
Навчально-методична література кафедри
Тематика кваліфікаційних робіт бакалаврів та магістрів
Практика
Академічна доброчесність
Скринька довіри
Абітурієнту
Запрошуємо на навчання
Вступнику
Цікаві статті
Транс-жири – подвійна неприємність для здоров’я
Цікаві факти про шоколад
У Швейцарії винайшли рубіновий шоколад
Цікаві факти про молоко
Морозиво: тиждень у пошуках молочного натурпродукту
Новини
Конференції
VІІ Міжнародна науково-технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості» (2023)
II Міжнародна науково-технічна конференція «Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти» (2023)
VІ Міжнародна науково-технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості” (2022)ті»
I Міжнародна науково-технічна конференція «Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти» (2021)
V Міжнародна науково–технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості» 10-11 жовтня 2019 року
IV Міжнародна науково-технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості» (2017)
Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)
Екскурсії
Студенти відвідали ТОВ «Микулинецький Бровар» та ПП «Агроспецгосп»
Практичний досвід важливий у навчальному процесі
Студенти 3 курсу спеціальності 181 “Харчові технології”
Наші студенти 1 та 2 курсу спеціальності 181 «Харчові технології» під час літньої практики побували у двох сучасних лабораторіях м. Тернополя
Події
Олімпіади студентів
Контакти
Home