Дацишин Катерина Євгенівна

Datsyshyn

асистент кафедри

У 2001-2006 рр. навчалася в Тернопільському національному університеті імені Івана Пулюя за спеціальністю «Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів»; в 2009-2010 рр.  – у Національному університеті харчових технологій (м. Київ), спеціальність «Технологія зберігання, консервування та переробки молока»; з 2010 року є аспіранткою Інституту продовольчих ресурсів НААН України, м. Київ.

Трудова діяльність :  2008-2010 рр. на посаді провідний інженер кафедри харчової біотехнології і хімії Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя,  2009-2010 рр. на цій же кафедрі асистент за сумісництвом, з 2010 р. на посаді асистента кафедри.

Наукові інтереси – отримання та дослідження гідролізатів сироватки молока.

Наукові публікації

Per aspera ad astra